مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه گاز ایران با تأکید بر اینکه صدور خدمات فنی و مهندسی نیازمند حمایت سیاسی است، از افزایش حجم ذخیرهسازی گاز طبیعی به روزانه ۱۰۰ میلیون مترمکعب تا سال ۱۴۰۶ خبر داد.
مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس جنوبی: تولید گاز از میدان مشترک فاز ۱۱ پارس جنوبی که بعنوان یک فاز مرزی است، باعث افزایش تولید خواهد بود و از این ۴ حلقه چاه در ابتدا حدود ۱۰ میلیون متر مکعب در روز تولید خواهیم کرد.
یک موسسه بین المللی از رشد ۲.۵ برابری تولید گاز طبیعی ایران طی ۱۰ سال گذشته نسبت به متوسط جهانی خبر داد و ایران را پس از آمریکا و روسیه سومین تولیدکننده بزرگ این محصول در دنیا معرفی کرد.
معاون برنامهریزی وزارت نفت گفت: پس از در اولویت قرار گرفتن تکمیل فاز ۱۱ پارس جنوبی، تولید زودهنگام از سه میدان گازی آغار، دی و توس هم در دستور کار قرار گرفته است.
مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: در آییننامه جدید تعرفههای گاز بحث پاداش مصرف و خوش مصرفی هم برای بخش خانگی و هم بخشهای غیرخانگی از جمله صنایع و مشترکان عمده اعلام خواهد شد.
براساس آمار جدیدی که موسسه تحقیقاتی بینالمللی «موسسه انرژی» منتشر کرده، تولید گاز طبیعی ایران در ۱۰ سال گذشته با وجود محدودیتهای ناشی از تحریمهای آمریکا، رشد مستمری داشته و حتی تولید کشورمان در سال میلادی گذشته، با ۱.۱ درصد رشد همراه بود و در نهایت سهم ایران از تولید جهانی را در سال میلادی گذشته، به ۶.۴ درصد رساند.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: جابهجایی سکوی فاز ۱۱ پارس جنوبی از نظر اجرایی و عملیاتی و پیچیدگی در طول تاریخ صنعت نفت ایران منحصربهفرد و بینظیر است.
تحلیلگر موسسه بینالمللی کپلر گفت: در ایران نتوانستیم پیشروی بازار گاز طبیعی را خوب جلو ببریم، در حال حاضر سهم ایران از بازار جهانی گاز کمتر از ۱ درصد است، تنها به عراق و ترکیه صادرات داریم که آنها هم در خطر هستند.
مدیر برنامهریزی تلفیقی شرکت گاز با بیان اینکه صنعت گاز تا پایان برنامه هفتم توسعه به ۴۰ میلیارد دلار سرمایهگذاری نیاز دارد، گفت: حجم سوآپ گاز از ترکمنستان دو برابر شده است.
مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران با اشاره به اینکه تا سال آینده ۱۲۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز این شرکت اضافه خواهد شد، گفت: بهدلیل شرایط ناترازی گاز کشور از سه میدان دی، آغار و طوس با اعتبارات
خوشبختانه با حمایتهای ویژهای که از سمت شرکت ملی نفت شد و شخص آقای خجستهمهر موافقت کردند و واقعا همین جا از ایشان تشکر میکنم، توانستیم پس از ۲۵ سال آیتمهای اقماری نفت و گاز شرق را برقرار کنیم.
نماینده کارگروه خوردگی شرکت ملی نفت ایران گفت: تاکنون ۱۰ هزار میلیارد تومان شرح نیاز درباره خوردگی در شرکتهای تابع تعریف و اعتبار آن اختصاص داده شده است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به احتمال کشف لایه جدید گازی در پارس جنوبی گفت که با اجرای فاز نخست میدان گازی کیش، تولید گاز ۲۸ میلیون بشکه در روز افزایش پیدا خواهد کرد.